Innovationskurser

Når du vil innovere med dine elever, er du nødsaget til at have nogle redskaber – og gerne et didaktisk fundament. Det kan du få hos Skoleinnovation. Med udgangspunkt InnovationsLæringsmodellen og redskaber som fx KIE, Innovationstrappen, Innovationsdiamanten og ID-modellen, designer vi kurser, der dækker dine eller din skoles behov:

Workshop

Du bliver ført igennem en camp, så du oplever en innovationsproces på egen krop. Samtidig får du aktiviteter og energizers fra Den Kreative Platform, du kan bruge med det samme hjemme på skolen. Du oplever en innovativ proces fra Idé til virkelighed gennem arbejdet med idégenerering, udvikling og realisering – bl.a. kendt fra KIE-modellen. Workshoppen tager mellem en halv og en hel dag.

Innovationskursus

Du får et indgående kendskab til den innovative didaktik. Gennem forskellige kollaborative aktiviteter diskuterer vi innovationsmodeller og forholder os til fysiske læringsmiljøer, eksterne samarbejdspartnere, projektopgaven, elevernes innovative kompetencer, fagenes rolle i innovationen mv. Vi arbejder stadig praktisk med IL-modellen, men du har mulighed for at arbejde dig højere op ad taksonomistigen på dette kursus i forhold til den praktiske workshop. Kurset tager typisk mellem halvanden og tre dage.

Inspirationsoplæg

Nogle skoler ønsker at “shoppe” lidt, før de lægger sig fast på et udviklingsområde. Her kan et inspirerende oplæg med udgangspunkt i innovationsdidaktik, materialer og konkrete eksempler være en god idé. Et oplæg tager altid udgangspunkt i skolens fokus. Det tager én til to timer.

Andet

Måske er et kursus ikke det helt rigtige for jeres team. Måske ønsker I vejledning i forhold til jeres praktiske forløb med eleverne – eller måske at eleverne bliver kørt igennem en camp af en innovationsinstruktør, hvor I er med på sidelinjen – og selv kan næste gang. Så finder vi ud af det!

Jeg arbejder sammen med andre instruktører, så er I mange, kommer vi bare flere ud. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.